> > Il Gusto Apartments

Il Gusto Apartments ,


Il Gusto Apartments,,
  • Il Gusto Apartments,,
  • Il Gusto Apartments,,
  • Il Gusto Apartments,,
  • Il Gusto Apartments,,
  • Il Gusto Apartments,,
  • Il Gusto Apartments,,


1500 m
250 m
200 m
200 m
VALON KASMI
+382 69 663 148:*
E-mail:*
:
:*
:*
:
:
:


:
AdvertisementAdvertisementAdvertisement

: 27 : 6554

*

Apartmani IL GUSTO se nalaze na Velikoj plaži, na najljepšem kupalištu u Crnoj Gori. Apartmani su udaljeni oko 250 m od mora i pješcanih plaža- kupališta Belvi i Miami.
U našoj ponudi je 7 dvokrevetnih apartmana koji su opremljeni sa mini-kuhinjom, kupatilom, terasom, kablovskom TV i klimom. U zavisnosti od potrebe, postoji mogucnost da se ukljuci i treci (pomocni) ležaj.
Možete uživati i opuštati se u mirnom i ugodnom ambijentu borove šume koja okružuje apartmane, sa cijih se balkona pruža predivan pogled.
Možemo vam ponuditi mogucnost organizovanja dorucka i vecere u istoimenom restoranu- piceriji IL GUSTO koja se nalazi u sklopu kompleksa. Kompeks sadrži i market u kojem možete pronaci sve što Vam je neophodno ‘’za svaki dan’’. Takode, organizujemo i dopunske usluge kao što su razni izleti u Crnoj Gori, posjeta Albaniji i Dubrovniku u Hrvatskoj. Organizujemo transfere sa aerodroma Podgorica i Tivat, autobuske stanice u Baru i Ulcinju i željeznicke stanice u Baru.

Apartmani su udaljeni od centra grada oko 1,5 Km ili 15 min. hoda a ispred kompleska se nalazi autobusko stajalište gdje svakih 15 min. prolazi autobus-taksi kombi za centar grada.

U neposrednoj blizini apartmana se nalaze  svi potrebni sadržaji: nekoliko restorana, picerija, kafica, telefonskih i internet radnji, prodavnica, luna parkovi kao i drugi turisticki objekti.
U junu i septembru nudimo specijalne popuste!
 
 https://www.youtube.com/watch?v=MgWj_M0NnN0

: